Menu Close

Užsakymo paruošimas

Jūsų užsakymas paruošiamas per 14 dienų nuo apmokėjimo gavimo datos. Jei užsakymas buvo gautas ne darbo dienomis, jo paruošimas perkeliamas prie kitos savaitės užsakymų.

Laiško pristatymas

Laiško pristatymas Lietuvoje yra nemokamas, jei nėra užsakoma papildoma registruoto laiško paslauga. Laiškas po išsiuntimo adresatą pasiekia per 2–7 d. (Lietuvoje). Laiškas pristatomas į namus arba artimiausią pašto poskyrį. Turėkite omenyje, kad kalėdiniu laikotarpiu pašto tarnybų darbas yra labiau apkrautas nei įprastai. Todėl, norint laiku gauti laišką, rekomenduotume jį užsakyti iki gruodžio 17 d. Negavus laiško per 30 d. nuo užsakymo, prašome kreiptis el. paštu: info@kodovizija.lt arba mūsų Facebook puslapyje per messenger programėlę.

Svarbu: užsakydami laišką taisyklingai nurodykite savo adresą.

Ypač svarbu – tikslus naujos sistemos (LT-XXXXX) pašto kodas. Pašto kodą galite sužinoti artimiausiame pašto skyriuje arba Lietuvos pašto internetinėje svetainėje. Pildant anketą prašome duomenis nurodyti tiksliai ir tvarkingai – lietuviškais rašmenimis, skyrybos ženklais reikiamose vietose, teisingais trumpiniais – g. / raj. ir t.t. Esant netikslumų Jūsų nurodytame adrese, mes negalime prisiimti atsakomybės už pasimetusius laiškus.

Prekių gražinimas

Laiškas nėra grąžinamas, nes tai personalizuota, vienkartinio naudojimo prekė.

Internetinės svetainės užklausos

Kai pateikiate užklausą mūsų internetinėje svetainėje www.seneliolaiskas.lt, tam, kad galėtume atsakyti į Jūsų klausimus, mes renkame ir tvarkome Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Jums nepateikus šių asmens duomenų „seneliolaiskas.lt“ negalės atsakyti į Jūsų užklausą.

Duomenų apsauga

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų sutikimai ir teisės

Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu kaledu@seneliolaiskas.lt, susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų, taip pat teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą). Jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. paštas ada@ada.lt).

Slapukai

Siekiant užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naršyti Svetainėje bei pateikti Jums naudingus pasiūlymus, Svetainėje naudojame šiuos Slapukus:

SAUSAINIUKAS (ANGL. COOKIE) TIPAS GYVAVIMO LAIKAS APRAŠYMAS
__tawkuuid, TawkConnectionTime Sesija iki 1 mėn Slapukai skirti tiesioginio bendravimo tarp svetainės lankytojo ir mūsų per Tawk.to aplikacija.
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __utmx, __utmxx nuolatinis 2 metai Google analitika. Vartotojų lankomumo analizė
_ga, _gat, _gid, AMP_TOKEN, _gaexp nuolatinis 2 metai Tikslu atskirti lankytoją, vertinti ir stebėti jo atliekamus veiksmus, gerinti vartotojo patirtį ir paslaugų kokybę.